;

Taká klasika alias párok v rožku s horčicou

Párok v rožku

Prísady: 

Počet porcií: 4 párky v rožku, čas prípravy: 7 minút

Prísady:

  • 4 rastlinné párky (alfabio, vegan weenie)
  • 4 vegan celozrnné rožky (alebo grahamové)
  • 2 pl horčice
  • 2 pl kečupu

Postup:

V hrnci vo vode uvaríme párky, necháme zovrieť, pár minút prevrieť a vyberieme. Medzitým si nachystáme rožky, aby sa tam zmestil párok, pridáme doň horčicu, prípadne kečup, ak máte radi a pridáme nakoniec uvarený párok. Večera je to trojminútová, za to veľmi chutná, ak máte radi párok v rožku.

Tip:

Veľmi dobrá obmena je párky nasucho opražiť na panvici, veď vyskúšajte, čo vám lepšie sadne. Aby to nebol čistý fast-food, odporúčame si na tanier ešte pridať k tomu čerstvý salát napríklad valeriánku, ľadový šalát, či nakrájať si k tomu čerstvú kapustu, karfiol,brokolicu a chrúmať. Ja viem, som už s tou kapustovou zeleninou otravná :).

Dobrú chuť!